Nieuws,  Polen

Wizz Air stopt met vluchten naar Gdansk

Gdansk met Wizz AirMet ingang van 25 maart 2018 is het niet meer mogelijk om met Wizz Air vanaf Eelde naar Gdansk te vliegen. De luchtvaartmaatschappij geeft aan dat ze om commerciële redenen stoppen met de vluchten naar de Poolse stad.

Eindhoven
Tot 25 maart van het volgend jaar zijn er nog tickets te boeken. Voor daarna verwijst Wizz Air reizigers naar Eindhoven Airport. Vanaf dit vliegveld voeren ze nog wel vluchten uit naar Gdansk. Diegene die al een ticket met vertrek vanaf Eelde heeft voor na 25 maart kan kiezen tussen vertrekken vanaf Eindhoven en geld terug.

Goedkopen tickets
De vluchten van Wizz Air naar Gdansk waren wel succesvol. Mede door de spotgoedkope tickets van de prijsvechter zaten de vliegtuigen goed vol.

Verrast
Groningen Airport Eelde is verrast door het einde van de vluchten. De directeur, Marco van de Kreeke: “Wij zijn verrast door het bericht van de luchtvaartmaatschappij. De afgelopen jaren zagen wij een steeds stijgende lijn in het aantal passagiers. Deze plotselinge opschorting betreuren wij ten zeerste.”

Nog twee lijndiensten over
Na het stoppen van de vluchten naar Gdansk heeft vliegveld Eelde nog twee lijndienstbestemmingen: Londen (Flybe) en Kopenhagen (Nordica). Boek nu het nog kan een ticket voor de laatste vluchten vanaf Eelde naar Gdansk bij WTC.nl – World Ticket Center.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *