Italië,  Nieuws,  Oostenrijk,  Spanje

Winterseizoen Eelde bekend

We zitten nog volop in de zomervakantie maar vliegveld Eelde heeft het schema voor het winterseizoen al bekendgemaakt. Voor wat betreft de wintersport kunt u het komende seizoen weer van de sneeuw genieten door te vliegen naar Innsbruck of Salzburg. Nieuw dit jaar zijn de vluchten naar Milaan (Bergamo) van Ryanair die in de winter gewoon doorgaan. De vluchten van Ryanair naar Bergamo kunnen van de winter dienen als prima beginpunt voor een skivakantie in Italië of Zwitserland.

Transavia vliegt ook dit jaar weer net als het afgelopen winterseizoen naar Innsbruck en Salzburg. Naar Salzburg wordt in de periode 22 december 2012 tot en met 30 maart 2013 elke week op de zaterdag gevlogen. Innsbruck wordt maar liefst drie maal in de week aangevlogen vanaf Eelde. De vluchten door Transavia starten op 25 december 2012 en de laatste van het seizoen vertrekt op 31 maart 2013. Dinsdag, donderdag en zondag zijn de dagen waarop gevlogen wordt.

Vertrekt u de komende winter liever naar een zonbestemming dan kan dat ook vanaf Eelde. U kunt vliegen naar de Canarische Eilanden Gran Canaria en Tenerife. Transavia verzorgt deze verbindingen het hele jaar door. Op woensdag en zaterdag kunt u vertrekken naar Gran Canaria en op vrijdag naar Tenerife.

Een wintersportvakantie vanaf Eelde kunt u zelf samenstellen door een vlucht en eventueel een hotel te boeken via World Ticket Center. Een zonvakantie naar Tenerife of Gran Canaria boekt u bijvoorbeeld bij TUI.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *