Aanbieding,  Acties,  Griekenland,  Portugal,  Spanje

Vroegboekkorting bij Sunweb

vroegboekkorting SunwebDeze periode is ideaal om uw zomervakantie al te plannen. Door in januari een vakantie te boeken profiteert u van mooie vroegboekkortingen. Sunweb heeft op dit moment een vroegzoekactie met veel voordeel.

Vroegboekkorting en extra korting
Bij Subweb krijgt u een vroegboekkorting als u nu boekt voor de zomer van 2017. Daarnaast heeft Sunweb een aanbod geselecteerd waarvoor nog eens extra korting geldt. Deze korting is 50 euro per persoon.

Voor gezinnen met kinderen is er nog een extra voordeeltje: er zijn speciale lage kinderprijzen. Zo reizen kinderen deze zomer mee vanaf 199 euro (inclusief vlucht en verblijf).

Annuleringsverzekering
Naast deze kortingen geeft Sunweb u ook een gratis upgrade naar een all risk annuleringsverzekering. Hiermee kunt u annuleren wanneer en waarom u maar wilt. Dit betekent probleemloos en zonder extra kosten annuleren om persoonlijke redenen of wanneer de situatie op uw bestemming verandert.

Subweb vanaf Eelde
Subweb heeft vanaf Eelde reizen naar Griekenland, Portugal en Spanje in de aanbieding. Kreta is de Griekse bestemming, in Portugal gaat u naar de Algarve en in Spanje naar Mallorca.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *