Acties,  Griekenland,  Turkije

Vroegboekkorting bij Corendon

Damlatas Kleopatra strandAls u nu bij Corendon een vakantie voor zomer 2019 boekt krijgt u een aantrekkelijke vroegboekkorting. Het loont om nu al te boeken. Hoe sneller de vakantie geboekt wordt des te hoger de korting is.

Vroegboekkorting tot 1.500 euro
De vroegboekkorting kan fors oplopen tot 1.500 euro. Bij zo’n enorme korting gaat het natuurlijk wel om een dure reis. Bovenop de vroegboekkorting ontvangt u nog een korting tot 50 euro. Deze korting geldt ook voor vakanties met een vertrek tot en met 31 maart 2019.

Bij de Prijsberekening aan de rechterkant bij Prijzen & boeken ziet u de kortingen. Vindt u ondanks de hoge kortingen de reis ergens anders toch goedkoper dan biedt Corendon de reis tegen dezelfde lage prijs aan.

Vanaf Eelde Kreta en Turkse Rivièra
Vanaf Eelde kunt u met Corendon naar Griekenland en Turkije. De Griekse bestemming is Kreta en in Turkije is het vliegveld van Antalya de bestemming. Naast Antalya zelf zijn aan de Turkse Rivièra Alanya, Belek, Kemer en Side populaire plekken om vakantie te vieren.

korting Corendon vanaf Eelde
een voorbeeld van de kortingen bij vertrek vanaf Eelde (Titanic Deluxe, Belek, Turkije, 2 personen, 15 dagen, vertrek 22 juli 2019)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *