Nieuws,  Verenigd Koninkrijk

Meer vluchten vanaf Eelde naar Londen

Flybe vanaf Eelde naar LondenVolgend jaar breidt Flybe het aantal vluchten vanaf Eelde naar Londen fors uit. Vanaf 26 maart 2018 vliegt Flybe doordeweeks drie maal per dag naar London Southend.

Vroeg vertrekken
Doordat het vliegtuig van Flybe ’s nachts op Groningen Airport Eelde blijft kan de eerste vlucht al vroeg vertrekken. Om 7:10 uur wordt vertrokken vanaf Eelde. Door het tijdverschil van een uur is de aankomst in Londen dan al om 7:25 uur. De twee andere vluchten naar Londen vertrekken om 10:50 uur en 17:10 uur vanaf vliegveld Eelde.

Van Londen naar Eelde
De vluchten van Londen naar Eelde vertrekken in 2018 om 8:05 uur, 14:25 uur en 18:55 uur. De laatste vlucht komt om 21:10 uur weer aan op Eelde.

Door de vroege vlucht vanaf Eelde naar Londen en de terugvlucht in de avond is het mogelijk om op één dag heen en weer te vliegen naar Londen. Voor de zakelijke markt is zo’n mogelijkheid belangrijk.

Vluchten in het weekend
In het weekend zijn er minder vluchten. Op zaterdag zijn er twee vanaf Eelde naar Londen. Vertrek is om 7:10 uur en 10:50 uur. Zondag vertrekt er één vlucht vanaf Eelde naar Londen. Op deze dag zijn er twee vluchten aan het eind van de middag en in de avond vanaf Londen naar Eelde.

In de nacht van zaterdag op zondag blijft het vliegtuig in Londen. Dan kan er onderhoud gepleegd worden en eventueel een vlootwisseling.

Prijzen tickets
De prijzen van de tickets liggen op het niveau van de prijsvechters. Retourvluchten zijn er vanaf iets minder dan 60 euro. Tickets zijn nu al te boeken via WTC.nl – World Ticket Center.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *