Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Vakantiegeldacties reizen vanaf Eelde

| Geen reacties

acties vakantiegeld

foto: Marco Derksen/flickr

Velen van ons hebben het vakantiegeld van 2015 net op de rekening staan en de reisorganisaties willen natuurlijk graag dat we het vakantiegeld besteden aan een reis. Om u een extra zetje te geven komen de aanbieders met allerlei acties. We hebben de aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

Neckermann
Neckermann noemt de actie Inpakken & Weg Weken en de kortingen zijn voor reizen met een vertrek tot en met 30 juni 2015. De actie loopt tot en met 7 juni 2015. Er zijn 8-daagse zonvakanties naar Spanje, Griekenland en Turkije vanaf € 199 per persoon, inclusief reserveringskosten.

Arke
Arke heeft de actie Vakantiegeld Voordeel. Ze geven een kassakorting tot € 200 per persoon op zonvakanties met vertrek in mei en juni. Het boeken van een zonvakantie met vertrek in de periode juli tot en met oktober 2015 levert een kassakorting tot € 100 op.

Er worden geen boekingskosten in rekening gebracht en binnen vijf werkdagen is het mogelijk gratis te annuleren of om te boeken. De actie van Arke duurt tot en met 31 mei 2015.

WTC.nl – World Ticket Center
WTC.nl – World Ticket Center geeft een korting van 5% op zonvakanties. De procentuele korting is ideaal als u een wat duurdere vakantie op het oog heeft. Bovendien hoeft u geen boekingskosten te betalen.

Boeken met korting kan tot en met 4 juni 2015. Helaas is de korting niet van toepassing op reizen van Holland International en Arke.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Maak de som (om spam tegen te gaan) *