Antalya vanaf Eelde
Bestemmingen,  Turkije

Turkije

Vanaf Eelde wordt gevlogen naar Antalya en Bodrum in Turkije. Antalya, gelegen aan de Turkse Rivièra, is een populaire vakantiebestemming door het aangename mediterrane klimaat, de prachtige stranden en het bruisende nachtleven. Naast een reis naar Antalya kunt u vanaf Eelde kiezen voor een vakantie naar de aan de Egeïsche Kust gelegen plaats Bodrum.

Vluchtschema Antalya vanaf Eelde

Corendon verzorgt de vluchten vanaf Eelde naar Antalya. In het zomerseizoen vertrek op maandag en donderdag een vliegtuig naar het vliegveld van Antalya. Op de terugvluchten is er een tussenstop op het vliegveld van Rotterdam. Van Eelde naar Antalya wordt er non-stop gevlogen.

De vluchten beginnen halverwege april en gaan door tot eind oktober. Op 20 april 2020 is de eerste vlucht van de zomerdienstregeling en op 22 oktober is de laatste vlucht.

Vluchtschema Bodrum vanaf Eelde

Ook naar Bodrum worden de vluchten verzorgd door Corendon. Tweemaal per week, op de dinsdag en vrijdag, wordt er met een tussenstop op het vliegveld van Maastricht gevlogen. De terugreis van Bodrum naar Eelde is rechtstreeks.

Op 21 april is de eerste vlucht van 2020. De laatste mogelijkheid om vanaf Eelde naar Bodrum te reizen is op 16 oktober 2020.

Antalya

Antalya is een grote badplaats in het zuidwesten van Turkije aan de Middellandse Zee. De stad is gelegen aan de Turkse Rivièra. Antalya staat bekend om haar Konyaalti beach, een strand met kiezelstenen en Lara beach, een zandstrand. In de regio van Antalya bevinden zich onder andere de steden Alanya, Kemer, Side en Belek.

Bodrum

Bodrum ligt aan de Egeïsche Kust in het westen van Turkije. Bodrum, Kusadasi, Marmaris en Izmir zijn de belangrijkste badplaatsen in de regio. De straalblauwe Egeïsche Zee telt veel prachtige zandstranden, omgeven door olijfboomgaarden en rotswanden. Voor de kust liggen talloze kleine eilandjes. Naast de stranden en het bruisend uitgaansleven heeft de omgeving van Bodrum ook indrukwekkende ruïnes van voormalige beschavingen te bieden.

Reizen vanaf Eelde naar Turkije

Bij Corendon, TUI of Sunweb boekt u een complete vakantie naar Turkije vanaf vliegveld Eelde. Alleen een ticket naar Antalya of Bodrum boekt u via WTC.nl – World Ticket Center. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks bij Corendon een ticket boeken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *