Nieuws,  Turkije

TUI eerst niet vanaf Eelde naar Turkije

De vluchten die TUI vanaf vliegveld Eelde naar Antalya gepland had gaan eerst niet door. Tot het hoogseizoen worden de vluchten geschrapt. TUI was van plan om vanaf 21 april twee maal per week vanaf Eelde naar Antalya te vliegen.

De boekingen voor vakanties naar Turkije lopen te veel achter om de vluchten door te laten gaan. “Ons aanbod past zich altijd aan op de vraag uit de markt en die is vanuit het verzorgingsgebied rondom Groningen voor wat betreft Antalya niet groot genoeg in het voorseizoen”, aldus woordvoerder Petra Kok van TUI.

Vanaf half juli gaan de vluchten vanaf Eelde wel door. “Wij hebben nog steeds vol vertrouwen in Turkije als zomerbestemming. Het uitstekende hotelaanbod tegen hele aantrekkelijke prijzen kan nauwelijks geëvenaard worden door andere bestemmingen. Op last minute basis, zes tot vier weken voor vertrek, zien we wel een toename van de boekingen naar Turkije”.

Corendon vliegt ook vanaf Eelde naar Antalya. Zij zien nog geen reden om de vanaf 20 april 2017 geplande vluchten te schrappen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *