Nieuws,  Turkije

TUI blijft vanaf Eelde naar Antalya vliegen

TUI blijft naar Antalya vliegenEven leek het er vorige week op dat de vluchten van TUI vanaf Eelde naar Antalya geschrapt waren. Weblog Airportnieuws meldde dit omdat er geen boekingen meer mogelijk waren. Nu blijkt dat dit kwam door een aanpassing in het vluchtschema. Vanaf eind april zal TUI niet, zoals eerst de bedoeling was, op dinsdag en vrijdag vliegen maar op maandag en zondag.

De eerste vlucht van 2016 zal op 22 april zijn. Op 22 oktober vertrekt het laatst vliegtuig naar Antalya. Behalve de vluchtdagen is ook het vliegveld waarop een tussenlanding wordt gemaakt aangepast. Dat was Rotterdam en dit zal straks Eindhoven worden.

Tegenover een verslaggever van Dagblad van het Noorden verklaarde een woordvoerster van Groningen Airport Eelde gelukkig te zijn met de verandering van het schema. “In wezen gaan we er op vooruit omdat er op de populaire zaterdag gevlogen wordt. Ook kunnen mensen kiezen voor een tiendaagse vakantie en daar is veel vraag naar.”

Overigens is TUI niet de enige luchtvaartmaatschappij die vanaf Eelde naar Antalya vliegt. Ook Corendon voert vluchten uit. Zij vliegen op maandag en donderdag.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *