Bestemmingen,  Spanje

Spanje vanaf Eelde

Vanaf Eelde kunt u naar twee bestemmingen in Spanje vliegen. U kunt op vakantie naar het in de Middellandse Zee gelegen eiland Mallorca en het Canarische Eiland Gran Canaria. Naar Mallorca wordt tijdens het zomerseizoen gevlogen en naar Gran Canaria kunt u het hele jaar vliegen. Gran Canaria is een ideale winterzon bestemming!

Gran Canaria vanaf Eelde

TUI vliegt naar de op Gran Canaria gelegen luchthaven van Las Palmas. De vluchten zijn zowel in de zomer als in de winter op maandag en vrijdag. Er wordt zonder tussenstop gevlogen.

U kunt bij TUI een pakketreis, dus de vlucht en uw verblijf op Gran Canaria, boeken. Ook is het mogelijk om losse tickets voor de vluchten vanaf Eelde naar Las Palmas te boeken.

Mallorca vanaf Eelde

Vanaf midden juli tot eind september kunt u vanaf Eelde ook naar Palma de Mallorca vliegen. Er wordt gevlogen door TUI en Albastar. Beide maatschappijen vliegen zonder tussenstop van Eelde naar Mallorca.

TUI vliegt op woensdag en Albastar op vrijdag. Op woensdag 12 juli 2023 is de eerste vlucht van TUI voor de zomer van 2023. Albastar vliegt op vrijdag 14 juli 2023 voor de eerste keer vanaf Eelde naar Mallorca. Op 20 en 22 september zijn de laatste vluchten voor 2023 naar Mallorca.

Voor de vluchten van Albastar worden geen losse tickets verkocht. Via Corendon kunt u een pakketreis boeken. TUI biedt voor de vluchten van de woensdag zowel pakketreizen als losse tickets aan.
Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Het klimaat van de Canarische Eilanden maakt een vakantie in het hele jaar aantrekkelijk. In de winter is het vaak lenteachtig met een grote kans op zon, temperaturen rond de 20 graden en een kleine kans op regen. In de zomer kan het warm zijn maar het is er meestal minder heet dan langs de Spaanse Costa’s.

Gran Canaria

Gran Canaria kent een grote verscheidenheid aan natuur. Tussen de grootste toeristenstad Playa del Ingles en Maspalomas is een groot woestijnachtig duingebied dat prachtig combineert met de zee.

Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen. Dit is een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee waartoe ook Ibiza en Menorca behoren. Overigens is Mallorca in het Catalaans Majorca. Het eiland heeft een gevarieerd landschap en een rijke cultuur. Hoog boven de hoofdstad van het eiland, Palma, ligt een enorme gotische kathedraal.

Reizen vanaf Eelde naar Spanje

Bij Corendon of TUI boekt u een complete vakantie naar Spanje vanaf vliegveld Eelde. Wilt u alleen een ticket naar Gran Canaria of Mallorca dan doet u dit bij TUI.Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *