Gran Canaria vanaf Eelde
|

Spanje

Vanaf Eelde kunt u naar twee bestemmingen in Spanje vliegen. U kunt op vakantie naar het in de Middellandse Zee gelegen eiland Mallorca en het Canarische Eiland Gran Canaria. Naar Mallorca wordt tijdens het zomerseizoen gevlogen en naar Gran Canaria kunt u het hele jaar vliegen. De Canarische Eilanden zijn een ideale winterzon bestemming!

Vluchtschema Gran Canaria vanaf Eelde

TUI vliegt naar de op Gran Canaria gelegen luchthaven van Las Palmas. De vluchten zijn zowel in de zomer als in de winter op de maandag en vrijdag. Er wordt zonder tussenstop gevlogen.

Vluchtschema Mallorca vanaf Eelde

Vanaf april tot begin oktober kunt u vanaf Eelde ook naar Palma de Mallorca vliegen. Transavia vliegt op woensdag en zondag zonder tussenstop naar Mallorca. De eerste vlucht in 2020 zal op 19 april zijn. Op 4 oktober is de laatste vlucht voor 2020 naar Mallorca.

Niet meer naar Lanzarote en Tenerife vanaf Eelde

In 2020 is het helaas niet meer mogelijk om vanaf Eelde op vakantie te gaan naar Lanzarote en Tenerife. Transavia vloog in de winter vanaf Eelde naar Lanzarote. Naar Tenerife werden de vluchten het hele jaar door verzorgd.

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Het klimaat van de Canarische Eilanden maakt een vakantie in het hele jaar aantrekkelijk. In de winter is het vaak lenteachtig met een grote kans op zon, temperaturen rond de 20 graden en een kleine kans op regen. In de zomer kan het warm zijn maar het is er meestal minder heet dan langs de Spaanse Costa’s.

Gran Canaria

Gran Canaria kent een grote verscheidenheid aan natuur. Tussen de grootste toeristenstad Playa del Ingles en Maspalomas is een groot woestijnachtig duingebied dat prachtig combineert met de zee.

Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen. Dit is een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee waartoe ook Ibiza en Menorca behoren. Overigens is Mallorca in het Catalaans Majorca. Het eiland heeft een gevarieerd landschap en een rijke cultuur. Hoog boven de hoofdstad van het eiland, Palma, ligt een enorme gotische kathedraal.

Reizen vanaf Eelde naar Spanje

Bij Sunweb, Eliza was here of TUI boekt u een complete vakantie naar Spanje vanaf vliegveld Eelde. Wilt u alleen een ticket naar Gran Canaria of Mallorca dan doet u dit bij WTC.nl – World Ticket Center.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.