Ryanair vanaf Eelde

In het verleden heeft Ryanair vanaf Eelde gevlogen naar Londen, Marseille, Milaan, Girona (Barcelona) en Mallorca. Al deze vluchten zijn gestopt en voorlopig zullen er geen vliegtuigen van Ryanair meer vertrekken vanaf Eelde.

Londen met Flybe
In 2004 is Ryanair na amper een jaar gestopt met de lijndienst naar Londen Stansted. Gelukkig is Flybe in 2014 begonnen met zes maal per week te vliegen naar Londen Southend.

Bremen als alternatief
Voor de andere bestemmingen is het vliegveld van Bremen een prima alternatief. Ryanair vliegt vanaf Bremen onder andere naar Girona (Barcelona), Milaan, Mallorca, Madrid en Lissabon.

Vlak voor het treinstation van Groningen vertrekken bussen van Publicexpress naar de luchthaven van Bremen. FlixBus gaat vanaf Groningen naar het het hoofdstation van Bremen. Vandaar reist u makkelijk naar het vliegveld van Bremen met het openbaar vervoer of een airport shuttle.

Vliegen vanaf Eindhoven
Een ander alternatief is vliegen vanaf Eindhoven. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven naar een groot aantal bestemmingen en verder zijn er vluchten van Wizz Air, Transavia en Corendon Airlines.

Een vlucht boeken
Via WTC.nl – World Ticket Center boekt u eenvoudig een vlucht vanaf de door u gewenste luchtnaven. U kunt hieronder ook zoeken naar een ticket.

Eén reactie

 • Klaas Helder

  Goedemorgen Dames en Heren,

  Nu de baanverlenging in Eelde een feit is , vraag ik mij af of er niet een uitbreiding van vluchten in zit.
  Ik weet dat er maatschappijen zijn die op grotere steden vliegen.
  Mij gaat het voornamelijk om Edinburgh de hoofdstad van Schotland.
  Ik vraag mij af of er geen mogelijkheid bestaat om vanuit Eelde (Groningen Airport) één of tweemaal per week een verbinding is te realiseren.
  Voor veel Noordelijke liefhebbers van de Schotse cultuur zou dit een enorme vooruitgang betekenen.
  er bestond altijd een vlucht van Eelde naar Aberdeen, goed voor de NAM maar niet praktisch voor de cultuurliefhebbers, Aberdeen is dan nog 3 uur van de hoofdstad Edinburgh verwijdert.
  Als liefhebber van Schotland zou ik een dergelijke verbinding toejuichen, en ik ben er van overtuigd veel anderen.
  Nu moeten wij of naar Amsterdam of naar Bremen.

  Graag hoor ik van u.
  M. vr. gr. Klaas Helder

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *