Reisverzekering afsluiten

U hoopt het natuurlijk niet, maar als er iets misgaat tijdens uw vakantie is het wel zo’n veilig gevoel een reisverzekering te hebben. Op reis kunnen er immers dingen gebeuren die behoorlijke financiële gevolgen hebben. Denk aan opname in een ziekenhuis, diefstal of verplichte terugkeer naar Nederland. Met een reisverzekering voorkomt u dat u deze kosten zelf moet betalen.

Kortlopende reisverzekering
Gaat u niet zo vaak op vakantie dan kunt u het beste een kortlopende, eenmalige reisverzekering afsluiten. U betaalt alleen premie over wat u in uw vakantie gaat doen. Regel direct, online een kortlopende reisverzekering via Allianz Global Assistance of OHRA.

Doorlopende reisverzekering
Gaat u vaker op vakantie dan is een doorlopende reisverzekering handiger en al snel voordeliger. De doorlopende verzekering is vaak bij meer dan één vakantie in het jaar al goedkoper dan telkens een losse reisverzekering.

Er zijn natuurlijk nogal wat verzekeringsmaatschappijen waar u een doorlopende reisverzekering af kunt sluiten. U regelt de verzekering bijvoorbeeld bij Allianz Global Assistance of OHRA.

Annuleringsverzekering
Moet u een voorgenomen reis annuleren dan kunt u een beroep doen op een annuleringsverzekering. De verzekering vergoedt u dan de annuleringskosten. Verder wordt er een vergoeding betaald bij een lange vertraging.

Zelfs bij een last-minute boeking kan een annuleringsverzekering verstandig zijn. De verzekering dekt namelijk ook niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten bij het afbreken van een vakantie.

Sluit eenvoudig en voordeling een annuleringsverzekering af bij OHRA of Allianz Global Assistance.

Eén reactie

  • Jacco

    Goed om bij te vermelden dat een doorlopende reisverzekering vaak het verstandigst is, omdat mensen vaak ook wel eens een weekendje weg gaan en dan vergeten een reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je ook dan verzekerd!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *