Verenigd Koninkrijk

Nu nog goedkoop naar Londen

Londen is berucht door zijn hoge hotelprijzen. U kunt dan wel voordelig vanaf Eelde naar Londen vliegen maar het hotel maakt de vakantie toch nog prijzig. Een hotelovernachting in Londen is nu echter nog betaalbaar.

Goedkoopste maanden
hotelprijzen in LondenTrivago heeft de hotelprijzen van Londen op een rijtje gezet. In de maanden januari, februari en maart kunt u het voordeligst overnachten in Londen. In april en december liggen de prijzen iets hoger maar zijn nog wel aanvaardbaar.

Gaat u in juni of juli naar Londen dan betaalt u de hoofdprijs. In de andere maanden (mei, augustus, september, oktober en november) zijn de hotelkamers ook prijzig maar kost het u net iets minder dan in de topmaanden.

Vanaf Eelde naar Londen
Met Flybe vliegt u vanaf Eelde naar Londen Southend. Doordat er acht vluchten per week zijn bent u heel flexibel in het samenstellen van de reisduur. De vlucht van Eelde naar Londen Southend duurt 1 uur en 20 minuten.

Boeken vlucht en hotel
Een ticket voor de vluchten vanaf Eelde naar Londen boekt u eenvoudig en voordelig via WTC.nl – World Ticket Center. Een hotel in Londen zoekt u via Trivago.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *