Denemarken,  Nieuws

Nieuwe lijndienst vanaf Eelde naar Kopenhagen

Vanaf maart is het weer mogelijk om vanaf Eelde naar Kopenhagen te vliegen. Eind december was de laatste vlucht van Nordica naar Kopenhagen. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij AIS Airlines neemt vanaf maart het stokje over.

Elke werkdag twee vluchten

AIS Airlines gaat vanaf 4 maart 2019 elke werkdag twee maal heen en terug vliegen naar de hoofdstad van Denemarken. De vluchten zijn van maandag tot en met vrijdag in de vroege ochtend en ’s avonds.

Vluchtschema

De vliegtijden zijn voor elke dag gelijk. De ochtendvlucht vertrekt om 6:45 uur vanaf Eelde en komt om 8:00 uur aan op het vliegveld van Kopenhagen. Om 8:25 uur vertrekt het vliegtuig dan weer vanaf Kopenhagen naar Eelde. Aankomst is om 9:50 uur op Eelde.

De avondvlucht zal om 18:45 uur vertrekken vanaf Eelde. Aankomst in Kopenhagen is om 20:00 uur. De vlucht in de avond van Kopenhagen naar Eelde vertrekt om 20:25 uur. Om 21:50 uur is de aankomst op Eelde.

Zakelijke reizigers

Met kleine toestellen en relatief hoge ticketprijzen richt AIS Airlines zich vooral op zakelijke reizigers. “Wij richten ons met dit product op de zakelijke reiziger die snel en zonder gedoe op de bestemming wil zijn”, aldus Arend van der Meer, de CEO van AIS Airlines.

AIS Airlines

AIS Airlines is een kleine Nederlandse luchtvaartmaatschappij met het hoofdkantoor in Lelystad. Ondanks de Nederlandse roots is de maatschappij vooral actief in Scandinavië.

De vluchten van Eelde naar Kopenhagen gaat AIS uitvoeren met een Jetstream 32. Dit vliegtuig heeft plaats voor negentien passagiers.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *