Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Nice nieuwe bestemming vanaf Eelde

| Geen reacties

Nice vanaf EeldeVolgend jaar gaat Nordica vanaf Eelde naar Nice vliegen. In de zomer van 16 juni tot en met 6 oktober 2018 wordt er elke zaterdag naar de Franse kustplaats gevlogen. Eerder heeft de luchtvaartmaatschappij al aangegeven dat ze in 2018 vanaf Eelde naar München en Brussel gaat vliegen. Op dit moment verzorgt Nordica een lijndienst vanaf Eelde naar Kopenhagen.

Aantrekkelijk aanbod
Deepak Ahluwalia, hoofd internationale verkoop van Nordica, heeft alle vertrouwen in een succes voor de nieuwe vluchten: “Wij geloven dat er een markt voor is. Vanuit Noord-Nederland vliegen jaarlijks 22.000 mensen vanaf Schiphol naar Nice. Voor die mensen is dit een heel aantrekkelijk aanbod.”

Vluchtschema
De vlucht van Eelde naar Nice Côte d’Azur Airport duurt twee uur. Vertrek vanaf Eelde is op de zaterdag om 17:10 uur. De terugvlucht van Nice naar Eelde vertrekt om 20:00 uur. Wilt u op een andere dag dan zaterdag reizen dan kunt u kiezen voor vliegen via München.

Tickets en accommodatie
Tickets worden verkocht vanaf 79,99 euro voor een enkele reis. De tickets zijn te boeken via WTC.nl – World Ticket Center. Een hotel of appartement in of rond Nice zoekt u via Trivago.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.