Marseille

Ryanair vloog in 2012 vanaf Eelde naar Marseille. Eind november 2012 heeft Ryanair aangekondigd dat in 2013 de vluchten niet zullen worden hervat.

Côte d’Azur
Een vlucht naar het aan de Middellandse Zee gelegen Marseille beidt u een mooie mogelijkheid om op een voordelige manier uw vakantie aan de Côte d’Azur te beginnen.

Luchthaven Marseille Provence
Er wordt gevlogen naar de luchthaven Marseille Provence. Het vliegveld ligt zo’n 27 kilometer ten noordwesten van de stad Marseille. De stad is te bereiken in zo’n 25 minuten.

Van en naar de luchthaven
Vanaf de luchthaven gaan een aantal shuttlebussen naar de omliggende plaatsen en steden. U kunt makkelijk reizen naar Aix-En-Provence, Marseille, Digne/Manosque, Le Luc, Salon-de-Provence en Vitrolles. Onderweg wordt ook gestopt in een aantal plaatsen zodat er nog meer mogelijkheden zijn om eenvoudig op uw bestemming te komen. Voor details kunt u kijken op de website van het vliegveld.

De luchthaven beschikt ook over een treinstation. Er vertrekken 41 treinen per dag vanaf Gare Vitrolles Aeroport Marseille Provence. Vanaf de luchthaven gaat een (op vertoon van het treinkaartje dat u kunt aanschaffen op de luchthaven) gratis shuttlebus naar het treinstation. Meer over het reizen met de trein leest u op de website van de luchthaven.

Ticket naar Marseille
Een ticket voor een vlucht naar Marseille boekt u bij WTC.nl – World Ticket Center. Hieronder kunt u ook zoeken naar een vlucht.

Kaart van Marseille
Grotere kaart van Marseille weergeven

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *