Kopenhagen

Vanaf 19 september 2016 wordt er vanaf Eelde naar Kopenhagen gevlogen. De Estse luchtvaartmaatschappij Nordica verzorgt elf vluchten per week naar de luchthaven van Kopenhagen. U kunt niet alleen zo een bezoek brengen aan Kopenhagen maar via de luchthaven van Kopenhagen zijn ook vele andere bestemmingen makkelijk bereikbaar.

Helaas is besloten om de vluchten naar Kopenhagen te stoppen. Eind december 2018 zal de laatste vlucht zijn.

Vluchtschema
Er wordt op alle dagen van de week behalve zaterdag gevlogen. Op de doordeweekse dagen zijn er twee vluchten naar Kopenhagen en twee van Kopenhagen naar Eelde. Op zondag is er één vlucht. De vluchttijd is net iets meer dan een uur, om precies te zijn één uur en vijf minuten.

Er kan ’s morgens en ’s avonds vanaf Eelde naar Kopenhagen worden gevlogen. Om 9:15 uur vertrekt de ochtendvlucht vanaf Eelde. Aankomst in Kopenhagen is dan om 10:20 uur. In de avond wordt er om 19:10 uur vertrokken. Om 20:15 uur is de aankomst.

De vluchten van Kopenhagen naar Eelde zijn in de ochtend en in de late middag. Om 7:45 uur is het vertrek vanaf Kopenhagen. Om 8:50 uur landt deze vlucht weer op vliegveld Eelde. In de middag is het vertrek om 17:40 uur. Aankomst op Eelde is dan om 18:45 uur. Op zondag wordt alleen de vlucht in de avond, met vertrek om 19:10 uur, vanaf Eelde naar Kopenhagen uitgevoerd. Vanaf Kopenhagen naar Eelde kan op zondag alleen vertrokken worden om 17:40 uur.

Ticket vanaf Eelde naar Kopenhagen
Een ticket voor de vluchten van Eelde naar Kopenhagen boekt u eenvoudig via WTC.nl – World Ticket Center. Hieronder kunt u ook zoeken naar een vlucht. Als luchthaven van vertrek typt u Groningen in.