Spanje

Ibiza vanaf Eelde populair: ook in zomer vluchten

Ibiza vanaf EeldeDe vluchten vanaf Eelde naar Ibiza zijn zo populair dat Neckermann en Thomas Cook besloten hebben om ook in de zomermaanden naar Ibiza te vliegen. Het was eerst de bedoeling om alleen vanaf 21 april tot en met juni te vliegen.

Bijna volgeboekt
De vluchten in het voorseizoen zijn bijna volgeboekt. Daarom is besloten om ook in het hoogseizoen vanaf Eelde naar Ibiza te vliegen.

Veel vraag
Volgens Carola Hoekstra van Thomas Cook Nederland had onderzoek van de luchthaven al uitgewezen dat er veel vraag is naar rechtstreekse vluchten vanaf Eelde naar Ibiza.

“Inmiddels is, door de vele boekingen, bevestigd dat er inderdaad veel behoefte is aan vakanties naar dit populaire eiland van de Balearen”, aldus Hoekstra.

Vluchten op maandag
Nordica, die vanaf Eelde ook vliegt naar Kopenhagen, München en Nice, gaat de vluchten uitvoeren. Van 21 april tot en met 9 juni zijn de vluchten op zaterdag.

Na een kleine onderbreking worden op 16 juli 2018 de vluchten weer opgestart. Vanaf die datum wordt er elke maandag rechtstreeks vanaf Eelde naar Ibiza gevlogen. De laatste vlucht naar Ibiza is op maandag 20 augustus gepland.

Neckermann en Thomas Cook
De reizen vanaf Eelde naar Ibiza worden exclusief aangeboden door de touroperators Neckermann en Thomas Cook. Bij Neckermann is het mogelijk om online te boeken. Thomas Cook werkt alleen via reisbureaus.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *