Nieuws,  Spanje

Ibiza nieuwe bestemming vanaf Eelde

Ibiza vanaf EeldeIn de maanden april, mei en juni is het straks mogelijk om vanaf Eelde op vakantie te gaan naar Ibiza. Nordica, de nationale luchtvaartmaatschappij van Estland, gaat in opdracht van reisorganisatoren Thomas Cook en Neckermann de vluchten uitvoeren. Er wordt in de drie maanden elke zaterdag, rechtstreeks vanaf Eelde naar Ibiza gevlogen.

Droombestemming
Groningen Airport Eelde is blij met de nieuwe bestemming. “Het is een bestemming waar onze noordelijke fans al jaren van dromen. Ibiza is daarmee een nieuwe en zeer gewenste bestemming voor Noord-Nederland”, zegt directeur Marco van de Kreeke. Als de vluchten naar Ibiza in het voorseizoen populair zijn, wordt er ook tijdens het hoogseizoen gevlogen.

Feesteiland maar ook rust
Ibiza staat vooral bekend als feesteiland, als hippie-eiland en als plek waar de jetset graag vertoeft. Er zijn veel spectaculaire parties waar de beroemdste DJ’s van de wereld optreden.

In de eerste maanden van het jaar is het echter rustiger op het eiland. Ibiza is dan op zijn groenst en de temperatuur is mild. Rustzoekers en wandelaars kunnen dan ook volop genieten van een vakantie op Ibiza.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *