Kreta vanaf Eelde
Bestemmingen,  Griekenland

Griekenland

Vanaf Eelde wordt gevlogen naar Heraklion op Kreta. Het Griekse eiland biedt uiteenlopende attracties als beschutte baaien, bruisende badplaatsen en traditionele dorpjes in de heuvels. Daarnaast treft u er veel historische plekken en archeologische vindplaatsen aan. Het klimaat van Kreta is natuurlijk ook fantastisch!

Vluchtschema Kreta vanaf Eelde

Er zijn in het zomerseizoen vier vluchten per week vanaf Eelde naar Heraklion op Kreta. De vluchten worden uitgevoerd door Transavia en Corendon. Er wordt gevlogen van april tot en met oktober.

Met Transavia naar Kreta

Transavia vliegt op de donderdag en zondag vanaf Eelde naar Kreta. Ze doen dit op de heen- en terugweg zonder tussenstop. De eerste vlucht van 2020 is op 23 april. De laatste vlucht is op 18 oktober.

Met Corendon naar Kreta

Ook Corendon vliegt in 2020 op donderdag en zondag naar Kreta vanaf Eelde. Op 23 april 2020 is de eerste vlucht van het zomerseizoen en op 22 oktober vertrekt het laatste vliegtuig naar Heraklion.

Corendon heeft op de heenvlucht een tussenlanding op het vliegveld van Rotterdam. De terugvlucht is non-stop.

Kreta

Kreta trekt veel toeristen, van wie de meeste willen genieten van de zon, de zee en de ontspannen sfeer. Het is het grootste Griekse eiland met een lengte van 260 kilometer en een breedte die varieert tussen 12 en 60 kilometer. Kreta biedt u helderblauwe zeeën en fraaie zandstranden. Landinwaarts zijn oude Minoïsche paleizen en imposante berglandschappen te vinden.

De meeste toeristen verblijven aan de noordkust van Kreta in plaatsen als Chersonissos, Rethymnon, Chania en Agios Nikolaos. Doordat Kreta zo groot is lukt het zeker wel rustige plekjes te vinden.

Reizen vanaf Eelde naar Griekenland

Bij Corendon, Sunweb, Eliza was here of TUI boekt u een complete vakantie naar Kreta vanaf vliegveld Eelde. Wilt u alleen een ticket voor een vlucht naar Kreta dan boekt u die bij WTC.nl – World Ticket Center.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *