Nieuws,  Turkije

Extra vlucht Corendon naar Antalya

Vanaf april van dit jaar zal Corendon een extra vlucht vanaf Eelde uit gaan voeren. De reisorganisatie met een eigen luchtvaartmaatschappij heeft besloten om naast de wekelijkse vlucht op de donderdag ook op maandag vanaf Eelde te gaan vliegen naar Antalya.

Door de grote belangstelling voor vakanties naar Turkije vanaf vliegveld Eelde besloot Corendon om twee maal in de week te gaan vliegen vanaf Eelde. Door een heenvlucht te combineren met een terugvlucht op een andere dag zijn nu ook vakanties van 10 of 11 dagen mogelijk.

De eerste maandagse vlucht van Corendon vertrekt op 23 april 2012. De laatste reizigers van dit jaar stappen op 22 oktober 2012 in Eelde op het vliegtuig. De vluchten van maandag maken een tussenlanding in Maastricht.

2 reacties

  • Gijs van Haasen

    Helaas vliegt Corendon niet meer op maandag vanaf Eelde. Geboekt op 03-03-2012 vertrek op maandag 10-09-2012 en terugreis op maandag 17-09-2012. Van de touroperator te horen gekregen dat deze chartervlucht (op maandag’s) niet meer wordt gevlogen door Corendon. Dus vertrek op maandag in 2012 met Chartervlucht Corendon niet meer mogelijk.

    • vliegen vanaf eelde

      Inderdaad staat de vlucht op maandag niet meer op de site van Corendon. Blijkbaar zijn ze teruggekomen van hun eerdere beslissing om naast de donderdag ook op de maandag vanaf Eelde te gaan vliegen. Overigens staat de maandagvlucht nog gewoon genoemd op het vluchtschema voor het zomerseizoen 2012 van Groningen Airport Eelde. Allemaal een beetje vreemd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *