Griekenland,  Nieuws

Corfu nieuwe bestemming vanaf Eelde

Corfu vanaf Eelde
het strand van Arkoudilas op Corfu – foto: Alex Alishevskikh
Aegean Airlines zal vanaf 1 mei 2015 vanaf Eelde naar Corfu gaan vliegen. Tot en met 25 september vliegt de maatschappij elke vrijdag rechtstreeks naar het Griekse eiland.

Eerder vloog Transavia ook al vanaf Eelde naar Corfu. Eind 2012 is door de onzekere situatie in Griekenland besloten om in 2013 de vluchten niet te hervatten.

Aegean Airlines is een Griekse maatschappij en in 2014 gekozen tot beste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa. Voor de vluchten vanaf Eelde gebruiken ze een Airbus A320 met plaats voor 174 passagiers.

Tickets
Vanaf 12 januari zijn tickets voor de vluchten van Aegean Airlines te boeken. Dit doet u via WTC.nl – World Ticket Center. Het goedkoopste ticket gaat net geen € 200 kosten.

Er worden geen complete vakantiereizen naar Corfu aangeboden. U zult dus zelf uw vakantie moeten samenstellen door een hotelkamer of appartement te boeken.

Corfu
Corfu (ook wel Korfoe genoemd) is het meest noordelijk gelegen eiland in de Ionische Zee. De Ionische Eilanden liggen voor de Griekse westkust en zijn de groenste en vruchtbaarste eilandengroep van Griekenland.

Corfu kent beschutte baaien, bruisende badplaatsen en traditionele dorpjes in de heuvels. In de baaien zijn grindstranden te vinden. De baaien zijn ideaal om te snorkelen. In de talloze oude dorpjes vindt u nog de typische Griekse sfeer. De hoofdstad van het eiland, Corfu-stad, heeft gezellige boulevards en vele kleine straatjes met restaurants, terrassen en winkeltjes.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *