Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Als ik kijk op de site van Jiba bij Appartementen …

Comment on Turkije by vliegen vanaf eelde.

Als ik kijk op de site van Jiba bij Appartementen Avos dan zie ik daar wel de mogelijkheid om te vertrekken op 19 september 2012. De door u gewenste reis is dus gelukkig wel te boeken!

vliegen vanaf eelde Also Commented

Turkije
Ik zie nu inderdaad dat er op 19 september alleen maar de mogelijkheid is om te vertrekken voor een 8-daagse reis. Dit zou betekenen dat de terugvluchten van de langere reizen al volgeboekt zijn. Misschien kunt u eens contact opnemen met Jiba om te vragen of dit klopt.


Recent Comments by vliegen vanaf eelde

Vliegen vanaf Eelde naar Tenerife kan volgende zomer weer
Ook in de zomer van 2019 wordt er vanaf Eelde naar Faro gevlogen. Op maandag en vrijdag vliegt Transavia vanaf Eelde naar Faro. Een vakantie in 2019 naar de Algarve kunt u nu al boeken via bijvoorbeeld TUI.


Griekenland
Zojuist hebben we de gegevens op deze pagina geactualiseerd.

De eerste mogelijkheid om in 2018 vanaf Eelde naar Kreta te vliegen is op 19 april. U kunt dus eind april vanaf Eelde naar Kreta op vakantie!

Wij wensen u alvast een goede vakantie op Kreta toe.


Wintersport vanaf Eelde
Helaas klopt dit niet. Er zijn geen vluchten vanaf Eelde naar Oostenrijk. Heeft u gehoord dat die vluchten er wel zijn?


Het vliegveld Eelde
Vervelend dat u het boek vergeten bent! Vermoedelijk heeft u met TUI van Antalya naar Eelde gevlogen. Op hun website geeft TUI aan wat u in zo’n geval het beste kunt doen. U kunt contact opnemen met de afdeling Lost & Found van TUI. Lost & Found is bereikbaar op kantooruren op telefoonnummer 020-8921644 of via lostandfound@tuifly.nl.


Eerste vlucht vanaf Eelde naar Kopenhagen
Er is nooit een lijndienst vanaf Eelde naar Kopenhagen geweest. Het is bij een eenmalige vlucht gebleven.

Vliegveld Eelde is nog wel steeds op zoek naar een luchtvaartmaatschappij die vanaf Eelde wil vliegen naar een groter vliegveld (zoals die van Kopenhagen). Via zo’n zogenaamde hub kunnen dan bestemmingen over de hele wereld bereikt worden.