Turkije vanaf Eelde

Turkije

Vanaf Eelde wordt gevlogen naar Antalya en Bodrum in Turkije. Antalya, gelegen aan de Turkse Rivièra, is een populaire vakantiebestemming door het aangename mediterrane klimaat, de prachtige stranden en het bruisende nachtleven. Naast een reis naar Antalya kunt u vanaf Eelde kiezen voor een vakantie naar de aan de Egeïsche Kust gelegen plaats Bodrum.

Vluchtschema Antalya vanaf Eelde

Corendon verzorgt de vluchten vanaf Eelde naar Antalya. In het zomerseizoen vertrek op maandag en donderdag een vliegtuig naar het vliegveld van Antalya. Op de terugvluchten is er een tussenstop op het vliegveld van Rotterdam. Van Eelde naar Antalya wordt er non-stop gevlogen.

De vluchten beginnen halverwege april en gaan door tot eind oktober. Op 20 april 2020 is de eerste vlucht van de zomerdienstregeling en op 22 oktober is de laatste vlucht.

Vluchtschema Bodrum vanaf Eelde

Ook naar Bodrum worden de vluchten verzorgd door Corendon. Tweemaal per week, op de dinsdag en vrijdag, wordt er met een tussenstop op het vliegveld van Maastricht gevlogen. De terugreis van Bodrum naar Eelde is rechtstreeks.

Op 21 april is de eerste vlucht van 2020. De laatste mogelijkheid om vanaf Eelde naar Bodrum te reizen is op 16 oktober 2020.

Antalya

Antalya is een grote badplaats in het zuidwesten van Turkije aan de Middellandse Zee. De stad is gelegen aan de Turkse Rivièra. Antalya staat bekend om haar Konyaalti beach, een strand met kiezelstenen en Lara beach, een zandstrand. In de regio van Antalya bevinden zich onder andere de steden Alanya, Kemer, Side en Belek.

Bodrum

Bodrum ligt aan de Egeïsche Kust in het westen van Turkije. Bodrum, Kusadasi, Marmaris en Izmir zijn de belangrijkste badplaatsen in de regio. De straalblauwe Egeïsche Zee telt veel prachtige zandstranden, omgeven door olijfboomgaarden en rotswanden. Voor de kust liggen talloze kleine eilandjes. Naast de stranden en het bruisend uitgaansleven heeft de omgeving van Bodrum ook indrukwekkende ruïnes van voormalige beschavingen te bieden.

Reizen vanaf Eelde naar Turkije

Bij Corendon, TUI of Sunweb boekt u een complete vakantie naar Turkije vanaf vliegveld Eelde. Alleen een ticket naar Antalya of Bodrum boekt u via WTC.nl – World Ticket Center. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks bij Corendon een ticket boeken.

6 reacties

 • Els van den Barg

  Waarom zijn er geen reizen meer op 19 september vanaf Eelde naar Dalaman.
  Wij gaan al jaren vanaf Eelde naar Turkije en dit hebben we nog nooit meegemaakt
  dat we op deze datum niet weg kunnen. Wat is hiervan de oorzaak? Wij willen graag
  naar App. Avos in Marmaris en dat is van Jiba maar helaas niet meer beschikbaar.
  Nu kunnen we vanaf Eelde en dan is er niets te boeken?

  • vliegen vanaf eelde

   Als ik kijk op de site van Jiba bij Appartementen Avos dan zie ik daar wel de mogelijkheid om te vertrekken op 19 september 2012. De door u gewenste reis is dus gelukkig wel te boeken!

   • Els van den Barg

    Hartelijk dank voor je reactie maar helaas als je doorklikt naar het App. Avos
    met de prijzen zie je dat alles nu al vol is. Ik betwijfel dat want we hebben altijd in april of mei geboekt en dan was er altijd nog plaats.

    • vliegen vanaf eelde

     Ik zie nu inderdaad dat er op 19 september alleen maar de mogelijkheid is om te vertrekken voor een 8-daagse reis. Dit zou betekenen dat de terugvluchten van de langere reizen al volgeboekt zijn. Misschien kunt u eens contact opnemen met Jiba om te vragen of dit klopt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *