Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Portugal

Vanaf Eelde wordt er gevlogen naar Faro in Portugal. Faro is de hoofdstad van de Algarve. Deze streek is gelegen in het zuidoosten van Portugal. De prachtige kust en het zachte klimaat trekken het hele jaar door vakantiegangers.

Vluchtschema vanaf Eelde
Transavia vliegt op maandag en vrijdag vanaf Eelde naar de Algarve. Er wordt van april tot eind oktober gevlogen. Op 19 april zal de eerste vlucht van 2019 zijn. De laatste vlucht van het zomerseizoen zal op 21 oktober 2019 naar Portugal vertrekken.

Er wordt zonder tussenstop gevlogen naar de enige luchthaven van de Algarve, het vliegveld van Faro. Binnen zo’n 20 minuten bent u vanaf de luchthaven met de bus op het busstation in het centrum van Faro.

Algarve
Het landschap van de Algarve is zeer gevarieerd. Aan de westzijde van Faro zijn er rotsformaties met kleine strandjes en aan de oostzijde van Faro lagunes en kilometerslange zandige stranden. Het heuvelachtige binnenland, met als hoogste punt de 902 meter hoge Foia, is nog vrijwel niet ontdekt door toeristen.

Populaire plaatsen aan de kust zijn Albufeira, Portimão en Lagos. Het op zo’n 40 autominuten van het vliegveld van Faro gelegen Albufeira is de toeristische hoofdstad van de Algarve geworden.

Waar ligt de luchthaven van Faro?
Hieronder een kaartje van de Algarve met de luchthaven van Faro.

Reizen vanaf Eelde naar Portugal
Bij Sunweb, TUI en Eliza was here boekt u een complete vakantie naar Portugal vanaf vliegveld Eelde. Wilt u alleen een ticket naar Faro boeken dan kunt u bij WTC.nl – World Ticket Center terecht.

8 reacties

 1. We willen graag met ca 10 personen vliegen vanaf Eelde naar Algarve op 21 van maart vetrek met retour op 24 maart retour. Gaarne mogelijkheden doorgeven svp.

 2. We willen graag op een maandag in april (v.a. 8 april) voor een week naar Portugal, op de sites zijn weinig vluchten die kant op. Komen er in de loop van de tijd meer vluchten bij?

  • In april zijn er inderdaad weinig vluchten. Dit komt doordat vliegveld Eelde van 10 tot en met 23 april gesloten is. Er wordt dan gewerkt aan de baanverlenging. Op vrijdag 26 april en maandag 29 april zijn er dan weer vluchten naar Faro.

 3. We zijn al vaak via Eelde naar Corfou gevlogen –super.
  We kunnen nu van de Griekse eilanden allen nog Kos en Kreta vinden.Ook daar zijn We al eens geweest Daar gaat nu niet onze voorkeur naar uit.
  Wat worden de mogelijkheden na de baanverlenggingen?Wordt er dan weer op Corfou gevlogen of op meerdere Griekse eilanden?
  Bij voorbaat dank voor uw reactie.

 4. Hallo,

  Vanaf wanneer zijn de vluchten naar en vanaf faro te boeken voor 2014?
  Alvast bedankt!

 5. Vanaf wanneer kan ik vluchten boeken Eelde – Faro voor juli 2014 en wanner zijn de prijzen bekend?
  Alvast bedankt.
  Arlette

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.