Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Zojuist hebben we de gegevens op deze pagina geactualiseerd. De …

Comment on Griekenland by vliegen vanaf eelde.

Zojuist hebben we de gegevens op deze pagina geactualiseerd.

De eerste mogelijkheid om in 2018 vanaf Eelde naar Kreta te vliegen is op 19 april. U kunt dus eind april vanaf Eelde naar Kreta op vakantie!

Wij wensen u alvast een goede vakantie op Kreta toe.

vliegen vanaf eelde Also Commented

Griekenland
Inderdaad is het heel jammer dat er vanaf Eelde niet meer gevlogen wordt naar Rhodos en Corfu. De beslissing om de vluchten te schrappen is genomen door Transavia. Hier leest u meer over de achtergronden van dit besluit.


Recent Comments by vliegen vanaf eelde

Vliegen vanaf Eelde naar Tenerife kan volgende zomer weer
Ook in de zomer van 2019 wordt er vanaf Eelde naar Faro gevlogen. Op maandag en vrijdag vliegt Transavia vanaf Eelde naar Faro. Een vakantie in 2019 naar de Algarve kunt u nu al boeken via bijvoorbeeld TUI.


Wintersport vanaf Eelde
Helaas klopt dit niet. Er zijn geen vluchten vanaf Eelde naar Oostenrijk. Heeft u gehoord dat die vluchten er wel zijn?


Het vliegveld Eelde
Vervelend dat u het boek vergeten bent! Vermoedelijk heeft u met TUI van Antalya naar Eelde gevlogen. Op hun website geeft TUI aan wat u in zo’n geval het beste kunt doen. U kunt contact opnemen met de afdeling Lost & Found van TUI. Lost & Found is bereikbaar op kantooruren op telefoonnummer 020-8921644 of via lostandfound@tuifly.nl.


Eerste vlucht vanaf Eelde naar Kopenhagen
Er is nooit een lijndienst vanaf Eelde naar Kopenhagen geweest. Het is bij een eenmalige vlucht gebleven.

Vliegveld Eelde is nog wel steeds op zoek naar een luchtvaartmaatschappij die vanaf Eelde wil vliegen naar een groter vliegveld (zoals die van Kopenhagen). Via zo’n zogenaamde hub kunnen dan bestemmingen over de hele wereld bereikt worden.


Nieuwe busverbinding van en naar Assen en Groningen
De bussen van de Airportliner rijden helaas niet meer. Als alternatief kunt u gebruikmaken van de lijnbussen van Qbuzz. Meer over de bereikbaarheid van vliegveld Eelde leest u op deze pagina.