Kreta vanaf Eelde

Griekenland

Vanaf Eelde wordt gevlogen naar Heraklion op Kreta. Het Griekse eiland biedt uiteenlopende attracties als beschutte baaien, bruisende badplaatsen en traditionele dorpjes in de heuvels. Daarnaast treft u er veel historische plekken en archeologische vindplaatsen aan. Het klimaat van Kreta is natuurlijk ook fantastisch!

Vluchtschema Kreta vanaf Eelde

Er zijn in het zomerseizoen vier vluchten per week vanaf Eelde naar Heraklion op Kreta. De vluchten worden uitgevoerd door Transavia en Corendon. Er wordt gevlogen van april tot en met oktober.

Met Transavia naar Kreta

Transavia vliegt op de donderdag en zondag vanaf Eelde naar Kreta. Ze doen dit op de heen- en terugweg zonder tussenstop. De eerste vlucht van 2020 is op 23 april. De laatste vlucht is op 18 oktober.

Met Corendon naar Kreta

Ook Corendon vliegt in 2020 op donderdag en zondag naar Kreta vanaf Eelde. Op 23 april 2020 is de eerste vlucht van het zomerseizoen en op 22 oktober vertrekt het laatste vliegtuig naar Heraklion.

Corendon heeft op de heenvlucht een tussenlanding op het vliegveld van Rotterdam. De terugvlucht is non-stop.

Kreta

Kreta trekt veel toeristen, van wie de meeste willen genieten van de zon, de zee en de ontspannen sfeer. Het is het grootste Griekse eiland met een lengte van 260 kilometer en een breedte die varieert tussen 12 en 60 kilometer. Kreta biedt u helderblauwe zeeën en fraaie zandstranden. Landinwaarts zijn oude Minoïsche paleizen en imposante berglandschappen te vinden.

De meeste toeristen verblijven aan de noordkust van Kreta in plaatsen als Chersonissos, Rethymnon, Chania en Agios Nikolaos. Doordat Kreta zo groot is lukt het zeker wel rustige plekjes te vinden.

Reizen vanaf Eelde naar Griekenland

Bij Corendon, Sunweb, Eliza was here of TUI boekt u een complete vakantie naar Kreta vanaf vliegveld Eelde. Wilt u alleen een ticket voor een vlucht naar Kreta dan boekt u die bij WTC.nl – World Ticket Center.

6 reacties

 • Peter Smids

  Tot mijn schrik zie ik dat de vluchten vanaf Eelde naar mijn favoriete eiland Rhodos (en trouwens ook naar Corfu) vanaf dit jaar zijn geschrapt! Ongelofelijk jammer en ook onbegrijpelijk. Kunt u mij uitleggen waardoor deze keuze gemaakt is? Ik weet zeker dat jullie veel toeristen teleurstellen. Ik ga beslist niet naar Kos of Kreta namelijk. En zal dus vanaf Amsterdam moeten vliegen en geen gebruik meer maken van julie reizen vanaf Eelde.

  Gr
  Peter Smids

  • vliegen vanaf eelde

   Inderdaad is het heel jammer dat er vanaf Eelde niet meer gevlogen wordt naar Rhodos en Corfu. De beslissing om de vluchten te schrappen is genomen door Transavia. Hier leest u meer over de achtergronden van dit besluit.

 • Marianne Ramaker

  Kunt u ook aangeven wanneer er naar griekenland wordt gevlogen vanaf april 2018 ? op de site staat alles nog van 2017.
  ik ben benieuwd naar eind april 2018.

  • vliegen vanaf eelde

   Zojuist hebben we de gegevens op deze pagina geactualiseerd.

   De eerste mogelijkheid om in 2018 vanaf Eelde naar Kreta te vliegen is op 19 april. U kunt dus eind april vanaf Eelde naar Kreta op vakantie!

   Wij wensen u alvast een goede vakantie op Kreta toe.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *