Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Helaas is dit niet mogelijk. Ryanair gaat wel vanaf 31 …

Comment on Barcelona by vliegen vanaf eelde.

Helaas is dit niet mogelijk. Ryanair gaat wel vanaf 31 maart 2013 vliegen naar Girona (dit vliegveld heeft een busverbinding waarvan de vertrektijden aansluiten op de vluchten van Ryanair), maar dit is voor u dus te laat. Daarnaast hervat Vueling in het voorjaar van 2013 mogelijk haar vluchten naar Barcelona.

Recent Comments by vliegen vanaf eelde

Vliegen vanaf Eelde naar Tenerife kan volgende zomer weer
Ook in de zomer van 2019 wordt er vanaf Eelde naar Faro gevlogen. Op maandag en vrijdag vliegt Transavia vanaf Eelde naar Faro. Een vakantie in 2019 naar de Algarve kunt u nu al boeken via bijvoorbeeld TUI.


Griekenland
Zojuist hebben we de gegevens op deze pagina geactualiseerd.

De eerste mogelijkheid om in 2018 vanaf Eelde naar Kreta te vliegen is op 19 april. U kunt dus eind april vanaf Eelde naar Kreta op vakantie!

Wij wensen u alvast een goede vakantie op Kreta toe.


Wintersport vanaf Eelde
Helaas klopt dit niet. Er zijn geen vluchten vanaf Eelde naar Oostenrijk. Heeft u gehoord dat die vluchten er wel zijn?


Het vliegveld Eelde
Vervelend dat u het boek vergeten bent! Vermoedelijk heeft u met TUI van Antalya naar Eelde gevlogen. Op hun website geeft TUI aan wat u in zo’n geval het beste kunt doen. U kunt contact opnemen met de afdeling Lost & Found van TUI. Lost & Found is bereikbaar op kantooruren op telefoonnummer 020-8921644 of via lostandfound@tuifly.nl.


Eerste vlucht vanaf Eelde naar Kopenhagen
Er is nooit een lijndienst vanaf Eelde naar Kopenhagen geweest. Het is bij een eenmalige vlucht gebleven.

Vliegveld Eelde is nog wel steeds op zoek naar een luchtvaartmaatschappij die vanaf Eelde wil vliegen naar een groter vliegveld (zoals die van Kopenhagen). Via zo’n zogenaamde hub kunnen dan bestemmingen over de hele wereld bereikt worden.