Barcelona

In 2012 kon u vanaf Eelde naar Barcelona vliegen met Vueling. Deze vluchten zijn in 2013 niet hervat. In 2013 en 2014 was het mogelijk om met Ryanair vanaf Eelde te vliegen naar Girona. Het vliegveld van Girona is een goed startpunt voor een trip naar Barcelona. Met de bus bent u in vijf kwartier in het centrum van Barcelona. Helaas werden ook de vluchten van Ryanair naar Girona in 2015 niet voortgezet.

Als alternatief voor de vervallen vluchten vanaf Eelde naar Barcelona en Girona kunt u kiezen voor vliegen vanaf Bremen. Ryanair vliegt vanaf Bremen naar Girona. Er wordt gevlogen op de dinsdag, donderdag en zaterdag en vanaf 25 oktober 2015 op woensdag en zondag.

Een andere mogelijkheid is vertrekken vanaf Eindhoven. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven naar Girona en Reus. Beide luchthavens hebben een goede busverbinding met Barcelona.

Barcelona populair
Barcelona is met jaarlijks zo’n zeven miljoen toeristen die op bezoek komen een populaire stad. De stad heeft dan ook veel te bieden: een prima klimaat, veel bezienswaardigheden, lekker eten, de zee en een prima atmosfeer.

Bezienswaardigheden
In Barcelona zijn veel historische monumenten te vinden maar de stad is toch vooral bekend vanwege de onnavolgbare bouwwerken die Antoni Gaudí rond 1900 ontwierp. De bekendste daarvan is natuurlijk de onconventioneelste kerk van Europa, de Sagrada Família. Andere must sees van Barcelona zijn de Sambals, het stadion van FC Barcelona Camp Nou en musea als het Picassomuseum en het Miró.

Wilt u optimaal genieten van uw stedentrip naar Barcelona dan kunt u uw reis voorbereiden met deze gratis reisgids.

Vliegen naar Barcelona
Uw ticket voor een vlucht naar Barcelona, Girona of Reus boekt u eenvoudig en voordelig bij WTC.nl – World Ticket Center. Hieronder kunt u ook zoeken naar een vlucht.

Kaart van Barcelona
Grotere kaart van Barcelona weergeven

2 reacties

 • Erik Keuning

  Beste mensen,

  Ik heb een vraag.
  Kan ik in januari 2013 vanaf Eelde naar Barcelona vliegen en wel op 15 januari heen en op 19 januari terug?

  Hartelijke groet en een gelukkig nieuwjaar toegewenst.
  Erik Keuning

  • vliegen vanaf eelde

   Helaas is dit niet mogelijk. Ryanair gaat wel vanaf 31 maart 2013 vliegen naar Girona (dit vliegveld heeft een busverbinding waarvan de vertrektijden aansluiten op de vluchten van Ryanair), maar dit is voor u dus te laat. Daarnaast hervat Vueling in het voorjaar van 2013 mogelijk haar vluchten naar Barcelona.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *