Nieuws,  Turkije

In 2015 Bodrum nieuwe bestemming vanaf Eelde

Bodrum vanaf Eelde
foto: Eser Aygün
Corendon Airlines gaat vanaf het zomerseizoen van 2015 vluchten uitvoeren vanaf Eelde naar het Turkse Bodrum. Vanaf eind april wordt op dinsdag en vrijdag naar Bodrum gevlogen. Door de vluchten is vanaf Eelde straks ook een vakantie naar de Egeïsche Kust met de populaire badplaatsen Bodrum, Marmaris en Kusadasi mogelijk.

De vluchten van Eelde naar Bodrum duren ongeveer vier uur en vijftig minuten. Op de heenreis is er een tussenstop op het vliegveld van Eindhoven. Op de terugreis is die er niet en daardoor is de reis korter. In minder dan vier uur landt u weer op vliegveld Eelde.

Voor Corendon Airlines is Bodrum de tweede bestemming vanaf Eelde. Er wordt ook twee maal in de week naar Antalya gevlogen. Corendon is voor het zomerseizoen van 2015 de enige touroperator die reizen naar Bodrum, Marmaris en Kusadasi met vertrek vanaf Eelde aanbiedt.

Losse tickets naar Bodrum schaft u aan bij Corendon Airlines. Complete vakanties boekt u bij Corendon. U kunt nu al boeken voor 2015 en meteen ook profiteren van een mooie vroegboekkorting.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *