Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Londen

Met Flybe vliegt u vanaf Eelde naar Londen. Er worden acht vluchten in de week uitgevoerd naar Londen Southend. De vluchten zijn een mooi begin van een citytrip naar Londen. Uiteraard kunt u ook voor zaken vanaf Eelde naar Londen vliegen.

Vluchtschema
Op alle dagen van de week behalve op zaterdag kan er vanaf Eelde naar Londen gevlogen worden. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag is er één vlucht. Dinsdag en donderdag wordt er twee maal op een dag gevlogen naar Londen.

Op de dagen dat er één vlucht per dag is wordt om 17:30 uur vertrokken vanaf Groningen Airport Eelde. Aankomst in Londen is dan om 17:50 uur plaatselijke tijd. Op de dinsdagen en donderdagen is er ook een vlucht vanaf Eelde richting Londen in de ochtend. Vetrek van deze vluchten is om 10:25 uur. Dinsdag en donderdag vertrek de vlucht in de middag iets later, namelijk om 17:45 uur.

Hieronder staat het complete vluchtschema. Houd er rekening mee dat het in Londen één uur vroeger is dan in Nederland.

DagenVanNaarVertrektijdAankomsttijd
maandag, woensdag, vrijdag en zondagEeldeLonden Southend17:30 uur17:50 uur
dinsdag en donderdagEeldeLonden Southend10:25 uur10:45 uur
dinsdag en donderdagEeldeLonden Southend17:45 uur18:05 uur
maandag, woensdag, vrijdag en zondagLonden SouthendEelde14:45 uur17:05 uur
dinsdag en donderdagLonden SouthendEelde7:40 uur10:00 uur
dinsdag en donderdagLonden SouthendEelde15:00 uur17:20 uur

Ticket vanaf Eelde naar Londen Southend
Een ticket voor de vluchten van Eelde naar Londen Southend boekt u eenvoudig via WTC.nl – World Ticket Center. Hieronder kunt u ook zoeken naar een vlucht. Als luchthaven van vertrek typt u Groningen in.

Hotels en appartementen in Londen
Reist u naar Londen dan wilt u natuurlijk ook in een goed en niet te duur hotel overnachten. Zo’n hotel in Londen vindt u via Trivago. Ook is het via Trivago mogelijk een appartement in Londen te boeken.

Van Londen Southend naar de stad
London Southend Airport is een luchthaven gelegen ten oosten van de stad Londen en is al meerdere malen uitgeroepen tot de beste luchthaven van het Verenigd Koninkrijk.

De makkelijkste en voordeligste manier om naar het centrum van Londen te reizen is met de trein. Het treinstation is te vinden op loopafstand van de aankomsthal. Drie of vier maal per uur gaan er treinen van London Southend naar het centrum van Londen.

De reistijd naar Stratford Station is 44 minuten en in 53 minuten bent u op London Liverpool Street Station. Voor een treinkaartje van Southend naar Stratford betaald u £12,10 en een kaartje naar London Liverpool Street kost £15,10. U reist overigens met NS-dochter Abellio Greater Anglia.

Flybe
Flybe is de grootste regionale luchtvaartmaatschappij van Europa. Ze vliegen momenteel op 179 bestemmingen in 15 landen. De vluchten van Eelde naar Londen worden uitgevoerd met een ATR 72, die ruimte biedt aan 72 passagiers. U mag kosteloos één stuk handbagage meenemen van maximaal 7 kilo en met als maximale afmetingen 49 x 37 x 22 centimeter. Tegen extra kosten kan maximaal 20 of 40 kilo ruimbagage worden meegenomen.

Historie en vermaak
Londen is met net geen acht miljoen inwoners de grootste stad van Europa. De stad telt een heleboel historische gebouwen en een keur aan musea. Denk maar aan het British Museum, Westminister Abbey, de Tower of London, Buckingham Palace en de Big Ben. Daarnaast is het een bruisende stad die allerlei soorten vermaak biedt.

West End is het sociale en culturele hart van de stad. U vindt er restaurants, winkels, monumenten en bioscopen. Het is natuurlijk goed shoppen in Londen, met wereldberoemde winkelstraten als Oxford Street, Regent Street, Bond Street, Jermyn Street, Sloane Street, Knightsbridge en boetiekjes rond Covent Garden en in Notting Hill.

Reisgids Londen
Bezoekt u Londen dan wilt u er zeker van zijn dat u de belangrijkste en mooiste bezienswaardigheden bezoekt. Bekijk daarom de gratis online reisgids over Londen van ArrivalGuides.

Kaart van Londen
een grotere kaart van Londen »

Eén reactie

 1. Wij zijn uitermate verheugd met de hervatting van vluchten op Engeland. Wij zijn voornemens activiteiten in het buitenland op te gaan zetten. Wellicht komt het er ooit van een kantoorruimte te huren op Eelde? Heel veel succes met de vluchten in juni!
  Met vriendelijke groet,

  John Groeneweg
  C.E.O.
  Quick Traffic

  View Comment

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Maak de som (om spam tegen te gaan) *