Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Turkije

Vanaf Eelde wordt gevlogen naar Antalya in Turkije. Antalya, gelegen aan de Turkse Rivièra, is een populaire vakantiebestemming door het aangename mediterrane klimaat, de prachtige stranden en het bruisende nachtleven.

Vluchtschema Antalya vanaf Eelde
TUI en Corendon verzorgen de vluchten vanaf Eelde naar Antalya. In het zomerseizoen vertrek op drie dagen van de week een vliegtuig naar het vliegveld van Antalya. Op donderdag vliegt Corendon en op dinsdag en vrijdag TUI. De vluchten beginnen halverwege april en gaan door tot eind oktober.

Corendon vliegt op donderdag naar Antalya. Op 20 april 2017 beginnen de vluchten en op 26 oktober is de laatste vlucht van 2017.

Vertrek vanaf Eelde naar Antalya is om 9:50 uur. Om 16:00 uur de landing op het vliegveld van Antalya. De terugvlucht vertrekt om 6:00 uur en komt om 9:00 uur aan op Eelde. Op de heenvluchten is een tussenstop op het vliegveld van Rotterdam. Terug wordt er non-stop gevlogen.

Naast de vluchten van Corendon naar Antalya vliegt TUI twee keer in de week vanaf Eelde naar Antalya. TUI vliegt op dinsdag en vrijdag. De eerste vlucht van 2017 zal op 21 juli zijn. Op 24 oktober zal de laatste vlucht voor 2017 zijn.

De vluchten op dinsdag van TUI vertrekken om 16:45 uur vanaf Eelde. Aankomst in Antalya is om 21:40 uur. Terug vertrekt het vliegtuig op dinsdag om 11:15 uur en komt om 16:20 uur weer aan op Eelde. De vluchten van de dinsdag hebben op de terugweg een tussenlanding op Eindhoven. De heenvlucht is zonder tussenstop.

Op vrijdag vertrekt TUI om 15:15 uur vanaf Eelde. Om 21:55 uur is de aankomst in Antalya. De terugvluchten vertrekken om 11:30 uur. U landt weer op Eelde om 14:50 uur. Op de heenvlucht is een tussenstop op het vliegveld van Eindhoven. Terug wordt er rechtstreeks gevlogen.

Antalya
Antalya is een grote badplaats in het zuidwesten van Turkije aan de Middellandse Zee. De stad is gelegen aan de Turkse Rivièra. Antalya staat bekend om haar Konyaalti beach, een strand met kiezelstenen en Lara beach, een zandstrand. In de regio van Antalya bevinden zich onder andere de steden Alanya, Kemer, Side en Belek.

Reizen vanaf Eelde naar Turkije
Bij WTC.nl – World Ticket Center, Corendon, TUI, Neckermann of Sunweb boekt u een reis naar Turkije vanaf vliegveld Eelde.

Alleen een ticket naar Antalya boekt u via WTC.nl – World Ticket Center. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks bij TUI of Corendon een ticket boeken. Als u zo’n los ticket koopt vergelijkt u hotels en appartementen bij Trivago.nl.

6 reacties

 1. Waarom zijn er geen reizen meer op 19 september vanaf Eelde naar Dalaman.
  Wij gaan al jaren vanaf Eelde naar Turkije en dit hebben we nog nooit meegemaakt
  dat we op deze datum niet weg kunnen. Wat is hiervan de oorzaak? Wij willen graag
  naar App. Avos in Marmaris en dat is van Jiba maar helaas niet meer beschikbaar.
  Nu kunnen we vanaf Eelde en dan is er niets te boeken?

  View Comment
 2. Corendon is erg fijn, voor mijn vakantie naar Turkije ook geboekt via hun, en het visum via http://www.visumturkijeideal.nl online gefixt, volgend jaar weer Turkije, vind het echt het meest relaxte vakantieland!

  View Comment
 3. Wij vinden Turkije echt een fantastisch land om vakantie te vieren. We gaan er dan ook ieder jaar naartoe via Eelde. Lekker dichtbij voor ons, wel zo fijn. En ons visum doen we gewoon weer via https://www.turkijevisum.nl, die hebben ons vorig jaar ook goed geholpen.

  View Comment

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Maak de som (om spam tegen te gaan) *