Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Spanje

Vanaf Eelde kunt u naar vier bestemmingen in Spanje vliegen. U kunt op vakantie naar het in de Middellandse Zee gelegen eiland Mallorca en de twee Canarische Eilanden Tenerife en Gran Canaria. Bovendien wordt er sinds kort ook gevlogen naar Lanzarote, het meest noordelijke van de Canarische Eilanden.

Vluchtschema vanaf Eelde
Naar Tenerife en Gran Canaria kunt u het hele jaar vliegen. Een ideale winterzon bestemming! Elke woensdag en zaterdag wordt er gevlogen naar de op Gran Canaria gelegen luchthaven van Las Palmas. Naar Tenerife kunt u op elke vrijdag vliegen. Al deze vluchten maken een tussenlanding op vliegveld Eindhoven.

Vanaf 1 november 2014 wordt er door Transavia gevlogen naar Lanzarote. Deze vluchten zijn niet alleen in de winter maar zullen ook in de zomer worden voortgezet. Elke zaterdag vertrekt er vanaf Eelde een vliegtuig naar Lanzarote.

Van eind maart tot en met oktober kunt u vanaf Eelde ook naar Palma de Mallorca vliegen. Transavia vliegt op woensdag en zondag zonder tussenstop naar Mallorca. Op 1 oktober is de laatste vlucht.

Mallorca
Mallorca heeft een gevarieerd landschap en een rijke cultuur. Hoog boven de hoofdstad van het eiland, Palma, ligt een enorme gotische kathedraal.

Canarische Eilanden
De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Tenerife is het grootste eiland. Het noorden is vruchtbaar en groen terwijl het zuiden droog en zonnig en vrijwel het gehele jaar warm is. De zuidkust van het eiland telt dan ook een groot aantal badplaatsen met prachtige stranden.

Gran Canaria kent een grote verscheidenheid aan natuur. Tussen de grootste toeristenstad Playa del Ingles en Maspalomas is een groot woestijnachtig duingebied dat prachtig combineert met de zee.

Lanzarote is het meest noordelijke van de Canarische Eilanden. Het eiland is voor een groot deel bedekt met lava en ziet eruit als een maanlandschap door het vrijwel ontbreken van begroeiing. Het oorspronkelijk karakter van het eiland is voor een groot deel behouden. Gebouwen mogen niet hoger zijn dan vier verdiepingen en er worden eisen gesteld aan de kleuren. De gebouwen moeten wit zijn met groene, blauwe of bruine kozijnen en deuren.

Reizen vanaf Eelde naar Spanje
Bij WTC.nl – World Ticket Center, Sunweb, Eliza was here of Neckermann boekt u een complete vakantie naar Spanje vanaf vliegveld Eelde.

Wilt u alleen een ticket naar één van de Spaanse bestemmingen boeken dan doet u dit via WTC.nl – World Ticket Center

met Eliza was here vanaf Eelde naar Spanje met Sunweb vanaf Eelde naar Spanje met Neckermann vanaf Eelde naar Spanje vakanties vanaf Eelde naar Spanje bij WTC.nl - World Ticket Center

Eén reactie

  1. Pingback : Spanje | vakantie-blog.com

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.