Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Spanje

Vanaf Eelde kunt u naar vijf bestemmingen in Spanje vliegen. Er zijn complete vakanties te boeken naar het in de Middellandse Zee gelegen eiland Mallorca en de twee Canarische Eilanden Tenerife en Gran Canaria. Bovendien wordt er vanaf komende winter ook gevlogen naar Lanzarote, het meest noordelijke van de Canarische Eilanden.

Een andere mogelijkheid is een stedentrip naar Barcelona. Ryanair vliegt twee maal in de week naar het vliegveld van Girona. Met de bus die aansluit op de vluchten van Ryanair bent u in vijf kwartier in Barcelona.

Vluchtschema vanaf Eelde
Naar Tenerife en Gran Canaria kunt u het hele jaar vliegen. Een ideale winterzon bestemming! Elke woensdag en zaterdag wordt er gevlogen naar de op Gran Canaria gelegen luchthaven van Las Palmas. Naar Tenerife kunt u op elke vrijdag vliegen. Al deze vluchten maken een tussenlanding op vliegveld Eindhoven.

Vanaf 1 november 2014 wordt er door Transavia gevlogen naar Lanzarote. Deze vluchten zijn niet alleen in de winter maar zullen ook in de zomer worden voortgezet. Elke zaterdag zal er vanaf Eelde een vliegtuig naar Lanzarote vertrekken.

Van eind maart tot en met oktober kunt u vanaf Eelde ook naar Palma de Mallorca vliegen. Transavia vliegt op woensdag en zondag zonder tussenstop naar Mallorca. Op 1 oktober is de laatste vlucht. Ook Ryanair vliegt naar Palma de Mallorca. Ze vliegen net als Transavia op de woensdag en zondag. De laatste vlucht van Ryanair naar Mallorca is op 22 oktober 2014.

Met Ryanair naar Mallorca
Vanaf mei 2012 vliegt Ryanair vanaf vliegveld Eelde. Palma de Mallorca is één van de bestemmingen van Ryanair. Elke woensdag en zondag in de periode 30 maart tot en met 22 oktober vliegt de prijsvechter naar Mallorca.

Op woensdag vertrekt Ryanair om 13:00 uur vanaf Eelde om dan om 15:35 te landen op Mallorca. De terugvlucht vertrekt op woensdag om 9:50 uur en is op 12:35 uur weer in Eelde. Zondag wordt er om 12:15 uur vertrokken vanaf Eelde. Op 14:50 uur landt het vliegtuig op Mallorca. De vlucht van Mallorca naar Eelde vertrekt op zondag om 9:05 uur en komt om 11:50 uur aan.

Met Ryanair naar Girona
Ryanair vliegt elke woensdag en zondag vanaf Eelde naar Girona. De Ierse prijsvechter vliegt naar het vliegveld van Girona, dat zo’n 12 kilometer ten zuidwesten van deze stad ligt. Barcelona ligt nog ongeveer 100 kilometer verder naar het zuiden. Met de bus bent u in vijf kwartier vanaf het vliegveld in Barcelona. Handig is dat de vertrektijden van de bus aansluiten op de vluchten van Ryanair. Meer over de vluchten van Ryanair naar Girona leest u op onze speciale pagina hierover.

Mallorca
Mallorca heeft een gevarieerd landschap en een rijke cultuur. Hoog boven de hoofdstad van het eiland, Palma, ligt een enorme gotische kathedraal.

Canarische Eilanden
De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Tenerife is het grootste eiland. Het noorden is vruchtbaar en groen terwijl het zuiden droog en zonnig en vrijwel het gehele jaar warm is. De zuidkust van het eiland telt dan ook een groot aantal badplaatsen met prachtige stranden.

Gran Canaria kent een grote verscheidenheid aan natuur. Tussen de grootste toeristenstad Playa del Ingles en Maspalomas is een groot woestijnachtig duingebied dat prachtig combineert met de zee.

Lanzarote is het meest noordelijke van de Canarische Eilanden. Het eiland is voor een groot deel bedekt met lava en ziet eruit als een maanlandschap door het vrijwel ontbreken van begroeiing. Het oorspronkelijk karakter van het eiland is voor een groot deel behouden. Gebouwen mogen niet hoger zijn dan vier verdiepingen en er worden eisen gesteld aan de kleuren. De gebouwen moeten wit zijn met groene, blauwe of bruine kozijnen en deuren.

Barcelona
Barcelona is met jaarlijks zo’n zeven miljoen bezoekende toeristen een populaire stad. De stad heeft dan ook veel te bieden: een prima klimaat, veel bezienswaardigheden, lekker eten, de zee en een prima atmosfeer.

In Barcelona zijn veel historische monumenten te vinden maar de stad is toch vooral bekend vanwege de onnavolgbare bouwwerken die Antoni Gaudí rond 1900 ontwierp. De bekendste daarvan is natuurlijk de onconventioneelste kerk van Europa, de Sagrada Família. Andere must sees van Barcelona zijn de Ramblas, het stadion van FC Barcelona Camp Nou en musea als het Picassomuseum en het Miró.

Reizen vanaf Eelde naar Spanje
Bij de volgende reisorganisaties boekt u een reis naar Spanje vanaf vliegveld Eelde.

reizen van Sunweb vanaf Eelde naar Spanje »
reizen van Jiba vanaf Eelde naar Spanje »
reizen van Eliza was here vanaf Eelde naar Spanje »
reizen van Neckermann vanaf Eelde naar Spanje »
reizen van OpVakantieVanafEelde naar Spanje »
via WTC.nl – World Ticket Center een ticket vanaf Eelde naar Spanje boeken »

met Eliza was here vanaf Eelde naar Spanje met Sunweb vanaf Eelde naar Spanje met Jiba vanaf Eelde naar Spanje met OpVakantieVanafEelde naar Spanje met Neckermann vanaf Eelde naar Spanje vliegtickets vanaf Eelde naar Spanje bij WTC.nl - World Ticket Center

Eén reactie

  1. Pingback : Spanje | vakantie-blog.com

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.