Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Spanje

Vanaf Eelde kunt u naar drie bestemmingen in Spanje vliegen. U kunt op vakantie naar het in de Middellandse Zee gelegen eiland Mallorca en de Canarische Eilanden Lanzarote en Gran Canaria. Naar Lanzarote en Gran Canaria kunt u het hele jaar vliegen. Een ideale winterzon bestemming!

Vluchtschema Gran Canaria vanaf Eelde
Zowel Transavia als TUI vliegen naar de op Gran Canaria gelegen luchthaven van Las Palmas. TUI vliegt zomer en winter op de woensdag en zondag. In de winterperiode, van 5 november 2016 tot en met 25 maart 2017, verzorgt Transavia op zaterdag een vlucht naar Gran Canaria. Tijdens de zomerdienstregeling, van 5 april 2017 tot en met 25 oktober 2017, worden de vluchten van Transavia naar Gran Canaria op woensdag uitgevoerd.

De vluchten van TUI hebben voor de woensdag en zondag dezelfde aankomst- en vertrektijden. De heenvlucht van Eelde naar Gran Canaria vertrekken om 16:00 uur. Aankomst op het vliegveld van Las Palmas is om 21:30 uur. Om 9:50 uur vertrekken de vluchten van TUI vanaf Gran Canaria. Om 15:40 uur is de landing op Eelde.

De vluchten van TUI naar Gran Canaria hebben op de heenvlucht een tussenlanding op het vliegveld van Eindhoven. De terugvlucht is wel non-stop. Transavia vliegt rechtstreeks naar de Canarische Eilanden.

De vluchten in de zomer van Transavia naar Gran Canaria vertrekken elke woensdag om 13:45 uur vanaf Eelde. Aankomst op Las Palmas is om 17:30 uur. De terugvlucht is om 10:55 uur. Aankomst op Eelde is om 16:25 uur.

Vluchtschema Lanzarote vanaf Eelde
Transavia vliegt vanaf Eelde ook naar Lanzarote. Van 28 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017 zijn de vluchten naar Lanzarote op vrijdag. Vanaf 9 april 2017 wordt er op de zondag naar Lanzarote gevlogen.

De vertrektijd van de non-stop vluchten vanaf Eelde naar Lanzarote is 16:00 uur. Aankomst is om 19:40 uur. De vluchten van Lanzarote naar Eelde vertrekken om 9:50 uur. Om 15:10 uur bent u weer terug op vliegveld Eelde.

Vluchtschema Mallorca vanaf Eelde
Vanaf eind april tot oktober kunt u vanaf Eelde ook naar Palma de Mallorca vliegen. Transavia vliegt op woensdag en zondag zonder tussenstop naar Mallorca. De eerste vlucht in 2017 zal op 23 april zijn. Op 1 oktober 2017 is de laatste vlucht voor dit jaar naar Mallorca.

Op woensdag is het vertrek om 17:30 uur vanaf Eelde. Om 19:55 uur is de aankomst op Palma de Mallorca. De vlucht van Mallorca naar Eelde vertrekt op woensdag om 10:10 uur. U landt om 12:45 uur weer op vliegveld Eelde.

De vlucht van zondag vertrekt om 19:25 uur vanaf Eelde. Aankomst op het vliegveld van Mallorca is om 21:50 uur. De terugvlucht gaat op zondag om 16:00 uur vanaf Mallorca naar Eelde. Aankomst is om 18:35 uur op Eelde.

Canarische Eilanden
De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Het klimaat van de Canarische Eilanden maakt een vakantie in het hele jaar aantrekkelijk. In de winter is het vaak lenteachtig met een grote kans op zon, temperaturen rond de 20 graden en een kleine kans op regen. In de zomer kan het warm zijn maar het is er meestal minder heet dan langs de Spaanse Costa’s.

Gran Canaria kent een grote verscheidenheid aan natuur. Tussen de grootste toeristenstad Playa del Ingles en Maspalomas is een groot woestijnachtig duingebied dat prachtig combineert met de zee.

Lanzarote is het meest noordelijke van de Canarische Eilanden. Het eiland is voor een groot deel bedekt met lava en ziet eruit als een maanlandschap door het vrijwel ontbreken van begroeiing. Het oorspronkelijk karakter van het eiland is voor een groot deel behouden. Gebouwen mogen niet hoger zijn dan vier verdiepingen en er worden eisen gesteld aan de kleuren. De gebouwen moeten wit zijn met groene, blauwe of bruine kozijnen en deuren.

Mallorca
Mallorca is het grootste eiland van de Balearen. Dit is een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee waartoe ook Ibiza en Menorca behoren. Overigens is Mallorca in het Catalaans Majorca. Het eiland heeft een gevarieerd landschap en een rijke cultuur. Hoog boven de hoofdstad van het eiland, Palma, ligt een enorme gotische kathedraal.

Reizen vanaf Eelde naar Spanje
Bij WTC.nl – World Ticket Center, Sunweb, Eliza was here of Neckermann boekt u een complete vakantie naar Spanje vanaf vliegveld Eelde.

Wilt u alleen een ticket naar één van de Spaanse bestemmingen boeken dan doet u dit bij WTC.nl – World Ticket Center. Een hotel of appartement zoekt u dan via Trivago.nl.

Eén reactie

  1. M.

    Wanneer wordt er gevlogen naar Barcelona en omstreken ?

    gr.Luuk Ottjes

    View Comment

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Maak de som (om spam tegen te gaan) *