Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Spanje

Vanaf Eelde kunt u naar drie bestemmingen in Spanje vliegen. U kunt op vakantie naar het in de Middellandse Zee gelegen eiland Mallorca en de Canarische Eilanden Lanzarote en Gran Canaria.

Vluchtschema vanaf Eelde
Naar Lanzarote en Gran Canaria kunt u het hele jaar vliegen. Een ideale winterzon bestemming! In de winter wordt er door zowel Transavia als TUI gevlogen naar de op Gran Canaria gelegen luchthaven van Las Palmas.

TUI vliegt op de woensdag en zondag in de periode 2 november 2016 tot en met 22 maart 2017. Op zaterdag verzorgt Transavia een vlucht naar Gran Canaria. De eerste vlucht van het winterseizoen is op 5 november 2016 en op 25 maart 2017 de laatste. Tijdens de zomerdienstregeling, van 2 april 2016 tot en met 29 oktober 2016, wordt er alleen op zaterdag door Transavia gevlogen.

Vanaf 3 april 2016 tot en met 23 oktober 2016 zijn de vluchten naar Lanzarote op zondag. In de winter wordt er op vrijdag naar Lanzarote gevlogen.

Alle vluchten naar de Canarische Eilanden vanaf Eelde maken een tussenlanding op vliegveld Eindhoven.

Vanaf eind april tot begin oktober kunt u vanaf Eelde ook naar Palma de Mallorca vliegen. Transavia vliegt op woensdag en zondag zonder tussenstop naar Mallorca. De laatste vlucht in 2016 zal op 2 oktober zijn.

Mallorca
Mallorca heeft een gevarieerd landschap en een rijke cultuur. Hoog boven de hoofdstad van het eiland, Palma, ligt een enorme gotische kathedraal.

Canarische Eilanden
De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Tenerife is het grootste eiland. Het noorden is vruchtbaar en groen terwijl het zuiden droog en zonnig en vrijwel het gehele jaar warm is. De zuidkust van het eiland telt dan ook een groot aantal badplaatsen met prachtige stranden.

Gran Canaria kent een grote verscheidenheid aan natuur. Tussen de grootste toeristenstad Playa del Ingles en Maspalomas is een groot woestijnachtig duingebied dat prachtig combineert met de zee.

Lanzarote is het meest noordelijke van de Canarische Eilanden. Het eiland is voor een groot deel bedekt met lava en ziet eruit als een maanlandschap door het vrijwel ontbreken van begroeiing. Het oorspronkelijk karakter van het eiland is voor een groot deel behouden. Gebouwen mogen niet hoger zijn dan vier verdiepingen en er worden eisen gesteld aan de kleuren. De gebouwen moeten wit zijn met groene, blauwe of bruine kozijnen en deuren.

Reizen vanaf Eelde naar Spanje
Bij WTC.nl – World Ticket Center, Sunweb, Eliza was here of Neckermann boekt u een complete vakantie naar Spanje vanaf vliegveld Eelde.

Wilt u alleen een ticket naar één van de Spaanse bestemmingen boeken dan doet u dit bij WTC.nl – World Ticket Center. Een hotel of appartement zoekt u dan via Trivago.nl.

met Sunweb vanaf Eelde naar Spanje met Eliza was here vanaf Eelde naar Spanje met Neckermann vanaf Eelde naar Spanje vakanties vanaf Eelde naar Spanje bij WTC.nl - World Ticket Center

2 reacties

  1. Pingback : Spanje | vakantie-blog.com

  2. M.

    Wanneer wordt er gevlogen naar Barcelona en omstreken ?

    gr.Luuk Ottjes

    View Comment

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.