Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Griekenland

Kreta vanaf Eelde
Vanaf Eelde wordt gevlogen naar Heraklion op Kreta. Het Griekse eiland biedt uiteenlopende attracties als beschutte baaien, bruisende badplaatsen en traditionele dorpjes in de heuvels. Daarnaast treft u er veel historische plekken en archeologische vindplaatsen aan. Het klimaat van Kreta is natuurlijk ook fantastisch!

Vluchtschema Kreta vanaf Eelde
Er zijn in het zomerseizoen vier vluchten per week vanaf Eelde naar Heraklion op Kreta. De vluchten worden uitgevoerd door Transavia en Corendon. Er wordt gevlogen van april tot en met oktober.

Met Transavia naar Kreta
Transavia vliegt op de donderdag en zondag vanaf Eelde naar Kreta. Ze doen dit op de heen- en terugweg zonder tussenstop. De eerste vlucht van 2018 is op 22 april. De laatste vlucht is op 28 oktober.

Op donderdag wordt er om 15:40 uur vertrokken vanaf Eelde. Aankomst op Kreta is om 20:15 uur. De terugvlucht van Heraklion naar Eelde vertrekt op donderdag om 12:00 uur. Op Eelde is de landing om 14:40 uur. De vlucht van zondag vertrekt om 16:00 uur vanaf Eelde. Aankomst is om 20:35 uur. De vlucht van Kreta naar Eelde vertrekt op zondag om 11:35 uur. Om 14:15 uur landt u weer op Eelde.

Met Corendon naar Kreta
Ook Corendon vliegt tweemaal per week naar Kreta vanaf Eelde. Ze vliegen op maandag en donderdag. Op 19 april 2018 is de eerste vlucht van het zomerseizoen en op 22 oktober vertrekt het laatste vliegtuig naar Heraklion.

Op maandag vertrekken de vluchten van Corendon vanaf Eelde naar Kreta om 8:30 uur. Aankomst op het vliegveld van Heraklion is om 14:50 uur. De vlucht van Kreta naar Eelde vertrekt om 5:00 uur. Om 8:00 uur bent u dan weer op Eelde. Op de heenvlucht is er een tussenlanding op het vliegveld van Rotterdam. De terugvlucht is non-stop.

Donderdag vertrekt het vliegtuig van Corendon om 9:00 uur vanaf Eelde. U komt om 15:20 aan op Kreta. Deze vluchten hebben een tussenstop in Rotterdam. De rechtstreekse terugvlucht vertrekt op donderdag om 5:30 uur vanaf Heraklion. Aankomst in Eelde is dan om 8:30 uur.

Kreta
Kreta trekt veel toeristen, van wie de meeste willen genieten van de zon, de zee en de ontspannen sfeer. Het is het grootste Griekse eiland met een lengte van 260 kilometer en een breedte die varieert tussen 12 en 60 kilometer. Kreta biedt u helderblauwe zeeën en fraaie zandstranden. Landinwaarts zijn oude Minoïsche paleizen en imposante berglandschappen te vinden.

De meeste toeristen verblijven aan de noordkust van Kreta in plaatsen als Chersonissos, Rethymnon, Chania en Agios Nikolaos. Doordat Kreta zo groot is lukt het zeker wel rustige plekjes te vinden.

Reizen vanaf Eelde naar Griekenland
Bij WTC.nl – World Ticket Center, Corendon, Sunweb, Eliza was here of TUI boekt u een reis naar Kreta vanaf vliegveld Eelde.

Wilt u alleen een ticket voor een vlucht naar Kreta dan boekt u die bij WTC.nl – World Ticket Center. Om uw vakantie compleet te maken regelt u zelf de overnachtingen in een hotel of appartement.

6 reacties

 1. Tot mijn schrik zie ik dat de vluchten vanaf Eelde naar mijn favoriete eiland Rhodos (en trouwens ook naar Corfu) vanaf dit jaar zijn geschrapt! Ongelofelijk jammer en ook onbegrijpelijk. Kunt u mij uitleggen waardoor deze keuze gemaakt is? Ik weet zeker dat jullie veel toeristen teleurstellen. Ik ga beslist niet naar Kos of Kreta namelijk. En zal dus vanaf Amsterdam moeten vliegen en geen gebruik meer maken van julie reizen vanaf Eelde.

  Gr
  Peter Smids

  View Comment
  • Inderdaad is het heel jammer dat er vanaf Eelde niet meer gevlogen wordt naar Rhodos en Corfu. De beslissing om de vluchten te schrappen is genomen door Transavia. Hier leest u meer over de achtergronden van dit besluit.

   View Comment
 2. Ja, ook wij hopen dat transavia de vluchten hervat naar onze favoriete eiland Rhodos

  View Comment
 3. Kunt u ook aangeven wanneer er naar griekenland wordt gevlogen vanaf april 2018 ? op de site staat alles nog van 2017.
  ik ben benieuwd naar eind april 2018.

  View Comment
 4. Wanneer is het zomer seizoen van 2019 bekend?

  View Comment

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Maak de som (om spam tegen te gaan) *