Vliegen vanaf Eelde

begin uw vakantie vanaf vliegveld Eelde

Barcelona

In 2012 kon u vanaf Eelde naar Barcelona vliegen met Vueling. Deze vluchten zijn in 2013 niet hervat. U kunt wel met Ryanair vanaf Eelde vliegen naar Girona. Het vliegveld van Girona is een goed startpunt voor een trip naar Barcelona. Met de bus bent u in vijf kwartier in het centrum van Barcelona.

Barcelona populair
Barcelona is met jaarlijks zo’n zeven miljoen toeristen die op bezoek komen een populaire stad. De stad heeft dan ook veel te bieden: een prima klimaat, veel bezienswaardigheden, lekker eten, de zee en een prima atmosfeer.

Bezienswaardigheden
In Barcelona zijn veel historische monumenten te vinden maar de stad is toch vooral bekend vanwege de onnavolgbare bouwwerken die Antoni Gaudí rond 1900 ontwierp. De bekendste daarvan is natuurlijk de onconventioneelste kerk van Europa, de Sagrada Família. Andere must sees van Barcelona zijn de Ramblas, het stadion van FC Barcelona Camp Nou en musea als het Picassomuseum en het Miró.

Vliegen naar Barcelona
Uw ticket voor een vlucht naar Barcelona of Girona boekt u eenvoudig en voordelig bij WTC.nl – World Ticket Center. Hieronder kunt u ook zoeken naar een vlucht. Wilt u vanaf Eelde vertrekken dan typt u als luchthaven van vertrek Groningen in.

Hotels in Barcelona
Boekt u een ticket dan wilt u natuurlijk ook in een goed hotel overnachten. Via Hotels.com zoekt u een hotel in Barcelona. Ook is het mogelijk om via hun een appartement in Barcelona te boeken.

Reisgids Barcelona
Wilt u optimaal genieten van uw stedentrip naar Barcelona dan kunt u het beste een goede reisgids van Barcelona aanschaffen. Zo kunt u vooraf een goede planning maken van wat u gezien wilt hebben in Barcelona. Ook in Barcelona heeft u natuurlijk veel aan de gids. Populaire gidsen zijn Capitool Barcelona & Catalonië, 100% Barcelona en Trotter Barcelona. Het kan natuurlijk ook goedkoper: u kunt gratis een reisgids downloaden op deze website.

Kaart van Barcelona
Grotere kaart van Barcelona weergeven

2 reacties

 1. Beste mensen,

  Ik heb een vraag.
  Kan ik in januari 2013 vanaf Eelde naar Barcelona vliegen en wel op 15 januari heen en op 19 januari terug?

  Hartelijke groet en een gelukkig nieuwjaar toegewenst.
  Erik Keuning

  • Helaas is dit niet mogelijk. Ryanair gaat wel vanaf 31 maart 2013 vliegen naar Girona (dit vliegveld heeft een busverbinding waarvan de vertrektijden aansluiten op de vluchten van Ryanair), maar dit is voor u dus te laat. Daarnaast hervat Vueling in het voorjaar van 2013 mogelijk haar vluchten naar Barcelona.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.